Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Signe Svendsen er en hyppig gæst i Tønder og det er vi glade for! Hun spiller på festivalen og til Danish Music Awards – Folk showet, til genåbningen af Kulturhuset og sådan ku’ vi blive ved. Vi tænker at det er sådan, fordi Signe Svendsen altid leverer varen og så er hun en artist man ikke sådan bliver færdig med. Hun udvikler sig og finder på nye former. Efter mange års liveturnéer med band, besøger hun os nu på egen hånd – helt SOLO!

Med hendes nærværende stemme, de klare danske tekster og underholdende introduktioner, står hun alene på scenen med sin guitar. Her kan publikum opleve en erfaren sangskriver præsentere sangene rå og nøgne, f.eks ”Strejfer” og ”Rift” fra hendes seneste album,

”Det er både sindssygt farligt og enormt dejligt at stå alene på scenen. Vi er kun JER og MIG og alle er ligesom med til at få en aften op at stå. Følelsen af at være fælles med publikum om koncerten, er meget stærk, når man spiller SOLO. – Jeg glæder mig rigtig meget til det!” fortæller Signe om koncerten. 

Signe Svendsens musik og tekstunivers bliver brugt i mange sammenhænge – bl.a. er hittet “Hjemløse Hjerter” blev optaget i nyeste udgave af Arbejdersangbogen. Flere er blevet trykt i Politikken og sangen “Ny Passager” fra albummet af samme navn, er blevet brugt til Folkeskolens skriftlige afgangseksamen.