Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Carl Emil Petersen var forsanger i bandet Ulige Numre og står bag nyklassikere “Frit Land”, “Halvnøgen” og “København”. Nu er han gået solo, har udgivet sit debutalbum og tager rundt med sine sange.”Jeg har altid haft lyst til en dag, bare at pakke en bil og tage afsted på egen hånd. Spille mine sange, præcis som jeg skriver dem, kun mig og en akustisk guitar. Til vinter sker det endelig; Jeg tager på min første omfattende solo turné i hele landet. Alle er inviteret!” siger Carl Emil.

Politikens musikanmelder Kim Skotte gav soloalbummet “Natradio” fem hjerter og skrev blandt andet: “En ung mand har forladt sit band og sejler romantisk sin egen sø. Uden fast havn driver han nu rundt i en tilstand, som er nogenlunde lige betuttet, beslutsom og euforisk. Ikke noget dårligt sted at befinde sig for en sangskriver, der er lige så ung, som han er gammelklog. En rastløs romantiker med begge ben på jordens gyngende grund.”

Dele af albummet er indspillet i Los Angeles sammen med Sune Wagner. Fra albummet kan man blandt andet høre singlerne “Liv før døden” og “Skærgården”.