Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

UDSOLGT!

Anders Agger er manden bag en række populære og rørende menneskeportrætter på DR. Han  har både lavet programmer om en døende sømand på et hospice i Hvide Sande og om en krølhåret popsanger fra Aarhus, der går på Hærvejen for at finde sig selv. Det vil han blandt andet fortælle om, denne aften, hvor vi  også vil høre om den prisbelønnede dokumentarserie på DR2 – Indefra, med Anders Agger – hvor tv-journalisten forsøger at skaffe adgang til miljøer, der normalt ikke er åben for offentligheden. Om det er Jehovas Vidner eller AP Møller Mærsk, Retsmedicinsk Institut eller rockbandet Dizzy Mizz Lizzy.

Alting har sin tid, når Anders Agger holder en af sine populære foredragsaftner. Publikum skiftevis griner, er musestille og bliver rørte, når Anders Agger med stor indlevelse, humor og selvironi fortæller om sine unikke oplevelser ved at lave tv-reportager.

Anders Agger er 53 år, bosiddende i Ringkøbing. Han er en af landets mest populære foredragsholdere og i 2017 blev han kåret som ”årets tv-vært” foran Mikkel Beha Erichsen.

Foredraget holdes i samarbejde med Tønder Bibliotek, Foreningen Norden og Grænseforeningen.