Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er passeret.

Peter Pan
Producent: Folketeatret

– en fantasifuld rejse til barndommens fortryllede land, for hele familien (fra 6 år)

Alle børn har I deres drømme besøgt en ønskeø befolket af væsener, der forsvinder som dug for solen. Når nattens drøm gnides af øjnene. Når dagen går I gang sendes børnene ud I livet med et kys på kinden af deres forældre, der stolte følger børnenes opvækst. Og de fleste børn glæder sig til at blive voksne.

Men Peter Pan er ikke som de fleste børn. Hvis det at blive voksen betyder, at man skal gå på arbejde og ikke må lege mere, så nægter han at blive voksen. Som spæd faldt han ud af barnevognen og blev ikke samlet op af sin mor. Ny lever han på Ønskeøen sammen med De glemte drenge, som han er anfører for.
På Ønskeøen hersker fantasien og den evige barndom. Øen vrimler med feer og en af dem, Klokkeblomst, er Peters egen fe.
Der er drilske havfruer, listige indianere, en glubsk krokodille og ondskabsfulde pirater anført af Kaptajn Klo.
Livet på ønskeøen kunne godt lyde som et eventyr. Alligevel savner Peter og de forældreløse drenge nogen – måske ligefrem en mor – der kan tage sig lidt af dem og fortælle dem gode godnathistorier.
Peter flyver ofte hjem til Wendy og hendes brødre, John og Michael, for at sidde og lytte ved det åbne vindue til børneværelset, når de får fortalt eventyr af deres mor. En aften bliver Peter opdaget af Wendy, han lokker hende og brødrene til at tage med til Ønskeøen.
Det bliver et uforglemmeligt eventyr for Wendy og hendes brødre. For Peter bliver mødet med den handlekraftige Wendy dog lidt anderledes, end han havde tænkt sig.

Historien om drengen, der ikke vil være voksen, er en af de mest kendte og elskede klassikere for børn.
Mille Gori fra Ramasjang, Kristian Boland, Stina Mølgaard, Ene Øster Bendtsen, Christel Stjernebjerg, Anne Vester Høyer, Lars Bom, Ole Boisen
Ialt 12 medvirkende