Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er passeret.

Foredrag om at vokse op i en pæn misbrugsfamilie på Rømø, af forfatter og iværksætter Pernille Rahbek. Gratis adgang.

“Man kunne ikke se på mig, at jeg led af angst. Søvnbesvær. Mismod og selvhad. For det, der foregik hjemme hos os, gjorde jeg alt for at holde hemmeligt. Men værst af alt, så prøvede jeg også at holde det hemmeligt for mig selv. For hvis jeg først overfor mig selv erkendte, hvor angst og utryg jeg egentlig var, er jeg ikke sikker på, at jeg ville kunne stå op hver morgen og gå i skole.”

Flere hundrede tusinde danskeres liv er præget af at vokse op i en familie med misbrug. Hvordan spotter man disse børn? Hvordan hjælper man dem bedst?

Og hvordan er det egentlig, når den rygsæk man bærer på, bliver ved med at vise sit grimme ansigt – ikke kun i børne- og ungdomsårene – men når man – selv som voksen – må indse, at dét, man troede en hær af psykologer havde fikset, konstant dukker op, som ødelæggende og drænende adfærd.

Aftenen i Tønder bliver en personlig beretning om, hvad der sker bag lukkede døre. Men ikke mindst et indblik i den destruktive adfærd, der er så svær at forstå og få øje på. Der vil være gode råd til både pårørende og professionelle.

Og så giver Pernille Rahbek et indblik i, hvordan man faktisk kan vende nogle af de hårde oplevelser til ens styrke.

Mere info: misbrug.toender.dk og justbeyou.dk

Gratis adgang