Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er passeret.

Sidde/ståpladser i salen – siddepladser på balkonen. Mulighed for at tilkøbe spisning inden koncerten – se menu længere nede. 

Siddepladser på podier, under balkonen. Pladserne på balkonen blev hurtigt udsolgt, så nu er der lavet siddepladser på forhøjninger, under balkonen – samt ståpladser foran scenen.

Hele vejen 
- 30 år med Dodo and the Dodos
Gennem tre årtier har Dodo and the Dodos været leverandører af dansk 
kvalitetspop.
Vågner i nattenSømand af verden, Vi gør det vi kan li og Pigen med det røde hår, for blot at nævne nogle, er titler på eviggyldige sange, som er så velkendte og elskede, at orkesteret blot behøver at slå de første akkorder an, før publikum er helt med.

Dodo and the Dodos lukker op for et velkendt univers, der sprudler af spilleglæde, humor og gode ider. “Sangene har vokset sig større end os, de lever deres eget liv,« fortæller bandet, og de går ydmygt til opgaven med at formidle sangene og give publikum en fed musikalsk oplevelse – hver eneste gang, de går på scenen

For 30 år siden, nærmest ud af det blå, slog Dodo and the Dodos igennem med sangen Giv mig hvad du har. Det skete ved en TV-optræden, hvor Dodo Gad sang sig direkte ind i publikums og anmeldernes hjerter, og i løbet af kort tid indtog orkesteret en stærk position på den danske musikscenen. Dodo and the Dodos har i dag solgt omkring halvanden million eksemplarer af orkestrets i alt 6 studieplader.

Glæd dig til en fest når Dodo and the Dodos indtager scenen i 2017. Alle hits’ne er naturligvis på sætlisten og bandet er i storform og klar til at gå hele vejen for at sikre en forrygende koncert.

Der er mulighed for at spise i salen, inden koncerten. 200 kr pr person. Billetter: tryk på “køb billet” – her findes billetter med og uden spisning.

MENU
Lakseroulade på bagt spinat med asparges og dressing
Landskinke med melon og salat Krydrede ovnbagte kartofler
Kartoffeltårne med serranoskinke
Langtidsstegt kalveculotte
Fyldt svinemørbrad
Glaseret kalkunbryst
Rødvinspebersauce
Broccoli/blomkålssalat med æbler og tranebær
Bønnesalat med bacon, soltørret tomat og feta
Brød og smør

Programmet:
17.30 Foyer indgang åbner
18.00 Buffet serveres
21.00 Koncert med Dodo and the Dodo`s