Indlæser Begivenheder

Hit med 80’erne!

Dodo & The Dodos koncerten i ’17 samlede over 700 mennesker til kæmpe 80’er fest i Schweizerhalle. I år får vi besøg af Rocazino, Ray Dee Ooh, TV-2, NEWS, Sneakers og Danseorkestret samlet i ét orkester – nemlig Danmarks måske mest populære 80’er band: Hit med 80’erne, fra Esbjerg.

Kom og vær med til endnu en festaften, hvor der skal synges med på “La’ lyset brænde”, “Vågner i natten”, “Ridder Lykke” og en masse andre danske hits fra dengang pastelfarvede habitjakker med skulderpuder var det nye sort.

Sidste år var jubilæumsår for Hit med 80’erne. Det populære danseorkester har spillet dansk 80’er musik i over 25 år og har opbygget et stort, trofast publikum. I efteråret ’17 spillede de igen 2 udsolgte koncerter i Store Sal på Tobakken i Esbjerg (2 x 1300 pers.) Jubilæumsturneen betød udsolgte koncerter på en række spillesteder rundt omkring i hele Danmark. I år er det lykkes os at få dem til Tønder og det glæder vi os til.

Der er mulighed for at tilkøbe spisning inden koncerten – så tag dine venner med eller lav en firmaaften for personaleforeningen.

Ståpladser foran scenen
Siddepladser på balkonen og bagest i salen
Buffet kan tilkøbes

80’er fest i Schweizerhalle – vi lader lyset brænde..