Kom med og giv gas på luftguitaren – der bliver godt gang i den, når AB/CD spiller rockklassikere som f eks Smoke on the Water – og børnene spiller med, på scenen.

AB/CD Rockmusik For Børn har spillet gennem de 10 år på festivaler, skoler, fritidsklubber, SFO, gadefester, rockklubber, foreninger – steder hvor man har brug for børneunderholdning, som også er sjovt for de voksne. Orkestret består af fire rigtige rockmusikere, fra rigtige rockbands som: Pretty Maids, Medina, Carlsens Rockcirkus, Zauce, Mike Tramp mfl, så det er ikke det rene pjat – det er også sjovt. Showet varer en time, hvor børn og voksne ikke er i fred et øjeblik.

Familiekoncerten med Wafande i foråret var en stor succes og nu kommer muligheden igen, for at børn og voksne kan gå til koncert sammen. Denne gang en rigtig rockkoncert, for børn.

BEMÆRK: Koncerten spilles kl. 16 i Tønder Medborgerhus, Østergade 63.

Billetter: 40 kr
Familiebillet (2 voksne, 2 børn): 120 kr